Notice: Undefined index: node in /var/www/html/www.giffcupen.se/layout.php on line 85

9 mot 9 klasserna framflyttat till 30/4 - 1/5 2022

INFO OM FRAMFLYTTAD CUP, ÄMNAR NI INTE FLYTTA MED TILL SENARE CUP MÅSTE VI VETA DET SENAST 12 april 2022
 
Hej
 
Kalla nätter, och inte tillräckligt varma dagar, gör att det inte går att genomföra den första Giffcupen-helgen så som planerat. Våren har inte nått Skaraborg och Tidaholm. Tjälen har inte helt släppt på våra planer och dessutom förväntas ett snöfall precis före årets första cuphelg. Prognosen just nu säger att det kommer falla en större mängd snö, och det kommer fortsätta vara kallt under nätter och mornar under helgen. Det visar att det kommer vara minusgrader ända fram till lunchtid både lördag och söndag. 
Vår bedömning är att det inte kommer gå att spela cupen som planerat. Vi kan inte chansa. Vi kommer inte ha möjlighet att skotta bort snö från de 16 planer vi hade tänkt spela på. Det vore inte ansvarsfullt varken mot er lag som anmält er, eller våra samarbetsföreningar, att spela matcherna på snöiga och hala planer. Vi ser att det finns en stor skaderisk.
Efter att ha tvingats ställa in cupen de två senaste åren på grund av pandemin vill vi verkligen inte göra det en gång till. Giffcupen flyttar därför fram de fyra klasserna som skulle ha spelat den 9-10 april till helgen 30 april-1 maj. Vi har lagt ner ett stort arbete på att flytta cupen och vi hoppas givetvis att ni vill vara med oss senare i vår.
 
De föreningar och lag som inte kan spela Giffcupen den 30/4-1/5 bör snarast ta kontakt med Thomas Beldt via thomas.beldt@giffcupen.se. Alla avgifter kommer då betalas tillbaka.
 
Föreningar som vill följa med oss senare under våren behöver inte göra någonting, mer än att invänta ytterligare information från Giffcupen.
 
Cuphelgen 23-24 april påverkas inte av beslutet att skjuta fram Giffcupen.
 
Vh Thomas Beldt Giffcupen