Notice: Undefined index: node in /var/www/html/www.giffcupen.se/layout.php on line 85

Inställt 2021

GC-21 2021-05-17
Denna text har legat ute på www.giffcupen.se sedan 9/3-2021
Samtliga deltagande lag har även fått besked via mail.


Tidaholms G&IF har kommit till en punkt där föreningen behövt ta ett beslut om årets Giffcup. Tyvärr måste TG&IF meddela att årets vårcuper ställs in. Beslutet är taget då det blir praktiskt omöjligt att arrangera cupen under våren på grund av pandemin. Vi är verkligen ledsna över att behöva ta detta beslut, men det fanns ingen annan utväg. Vi vill inte bidra till ökad smittspridning i samhället. 

Under vintern har föreningen fått förfrågan om vi planerar att flytta fram cupen och det har gjorts ett försök att få tillstånd för att spela efter den 25 augusti, men tyvärr har TG&IF fått avslag från Västergötlands Fotbollförbund på denna förfrågan. Föreningen var medveten om att vår ansökan rörde datum då cupspel inte tillåts, men valde ändå att försöka få spela Giffcupen under sensommaren/hösten där den inte krockade och konkurrerade med andra cuper i och utanför distriktet. 

TG&IF vill tacka Er, ni strax över 350 lag, som anmält sig till årets cup. Vi lovar att göra ett nytt försök och komma tillbaka 2022, förhoppningsvis starkare än någonsin. Och kanske ses vi redan i höst när vi spelar nya Kick On Cup? Vi har fortfarande förhoppningar om att kunna spela denna, nya, höstcup. 

Då Giffcupen har ställts in erbjuder TG&IF er lag som anmält sig följande alternativ beroende på vilken åldersgrupp det rör sig om. 

1. Vi betalar tillbaka er avgift. (Gäller alla åldersgrupper.)

2. Vi erbjuder en plats till Giffcupen 2022. Vi sköter om er anmälan och justerar in er inbetalda avgift till 2022. När allt är klart kontaktar vi er. (Gäller alla åldersgrupper.)

3. Gör en anmälan till vår nya höstcup, Kick On Cup på www.kickoncup.se, och vi flyttar er avgift från Giffcupen dit. Om ni vill ha hjälp med hela processen kring att flytta anmälan – hör då av er till TG&IF:s kansli. Det finns dock ett begränsat antal platser till ”Den perfekta avslutningscupen”. (Gäller 12-16 år.) 

Efter att vi har öppnat upp anmälan till Giffcupen 2022, den 10 septetmber 2021, kommer inga avgifter betalas tillbaka eller flyttas. 

Frågor besvaras av Thomas Beldt via thomas.beldt@giffcupen.se. TG&IF kommer inte betala tillbaka eller flytta lag förrän Ni kontaktat oss.