Notice: Undefined index: node in /var/www/html/www.giffcupen.se/layout.php on line 85

Inställt 2020

Giffcupen2020

Denna text har legat ute på vår cupsida sedan 20200720-20200810  för info,samtliga lag har även sänts ett mail ang detta.

I april tog vi beslutet att flytta Giffcupen från våren till sensommaren. Sett i efterhand kanske det var naivt, men där och då var vi övertygade om att vi skulle kunna bjuda in er till den fotbollsfest i och runt Tidaholm som Giffcupen är. Vi är överväldigade över hur många av er som slöt upp bakom flytten och ville komma till Giffcupen i augusti och september. Det är vi väldigt tacksamma för. Tyvärr har vi kommit till en punkt där vi inser att vi inte kommer kunna genomföra Giffcupen 2020. Alla har ett ansvar att inte bidra till ökad smittspridning och det är ett ansvar vi i TG&IF och våra samarbetsföreningar tar på största allvar. Med de restriktioner och rekommendationer som finns från regering och myndigheter är det helt enkelt inte praktiskt möjligt att genomföra Giffcupen 2020. Tillsammans med våra samarbetsföreningar är vi fast beslutsamma om att komma tillbaka nästa år och göra en bra cup 2021. Den 10 augusti, klockan 8.00, öppnar vi upp anmälningssidan till Giffcupen 2021. Till våren hoppas vi få se alla er lag, spelare, ledare och föräldrar på våra anläggningar.
Tyvärr ställs även Giffcupens 13-års mästare in pga Covid-19 som vi skulle spelat i september.


Till de lag som har anmält sig vill vi erbjuda två alternativ:

Alternativ 1: Avgift flyttas till 2021
• Det första alternativet är att lagen flyttar över anmälningsavgiften till cupen 2021. Lagen kommer då att spela för 2020-års anmälningsavgifter och om man väljer detta alternativ är man garanterad en plats i Giffcupen 2021 samtidigt som TG&IF justerar in lagen i rätt klass. Men, då det finns begränsningar för hur många lag vi kan ta emot behöver ni som lag och som vill flytta över anmälningsavgiften till 2021 höra av sig till TG&IF innan den 30 augusti.

Alternativ 2: Avgift betalas tillbaka
• Det andra alternativet är att vi betalar tillbaka avgiften.

Ta kontakt med oss innan 1 oktober 2020
Oavsett vilket alternativ som din förening vill välja behöver din förening ta kontakt med oss före den 1 oktober. Efter den 1 oktober kommer TG&IF inte att betala ut eller flytta anmälningsavgifter.

Välkommen att höra av dig!