Notice: Undefined index: node in /var/www/html/www.giffcupen.se/layout.php on line 85

Utskick lagen 5 ,7 och 9-manna

Vi väljer publicera det utskick vi gjort till lagen i 5 , 7 och 9-manna om något hamnat i skräpkorg eller blivit bortsorterat. T.B 2020-03-28  05.54
 
Giffcupen gör som EM och allsvenskan – vi flyttar fram

Vi kommer spela 9-manna 5-6/9 2020    Vi kommer spela 5 o 7-manna 29-30/8 2020
 
Med anledning av Coronaviruset och de riktlinjer som givits av regering, myndigheter och fotbollens förbund har vi valt att inte spela Giffcupen i april. Samtidigt har vi valt att inte göra det lätt för oss och bara ställa in cupen. Och efter alla positiva mejl och samtal från er ledare och lag som vi har fått var valet enkelt: Vi flyttar fram turneringen precis som UEFA har gjort med EM och SvFF gjort med allsvenskan.
Ni vill spela, och det ska vi ordna.
Det svåraste i detta beslut var att bestämma ”när ska det här ske?” Vi vill inte konkurrera med andra cuper i distriktet, eller andra stora cuper och arrangemang. Och när är det troligt att vi återigen kan ha fotbollsfester i Sverige igen?
Till slut föll valet på helgerna den 29-30 augusti och den 5-6 september. Känslan av att få arrangera Giffcupen som en sensommarcup med kanske 25 grader och strålande sol… den känslan är en kittlande magkänsla. 
Vi vill ge vårt distriktsförbund, Västergötlands Fotbollförbund, en stor ros för deras förståelse för våra önskemål om denna framflytt.
Ni som läser detta inser nog vilket merarbete det kommer att innebär att flytta ett sådan arrangemang som Giffcupen. Vi har därför valt att stänga ned cupsidan tillfälligt och justera så att det som står på sidan blir rätt och uppdaterat.
 
Vi kommer givetvis dela ut samma stora mängd medaljer och pokaler som som vi utlovade till vårcupen. 
I alla icketävlande klasser, 8–12 år, får laget en pokal och alla deltagare medaljer. 
I de tävlande klasserna kommer lag som når semifinal att få pokal och deltagarna i dessa lag får medaljer.
Vi kommer att behöva justera viktiga datum som exempelvis inbetalningen till boenden.
Thomas Beldt kommer, som vanligt, kunna nås på mejlen även om han eventuellt är lite mer upptagen än tidigare. TG&IF och Thomas hälsar alla er välkomna till detta underbara arrangemang han utlovat.
Välkomna in på vår uppdaterade cupsida på Måndag 30 mars klockan 10.00.
 
Vi har bestämt oss att anta den här utmaningen och flytta Giffcupen och vi hoppas att ni känner samma energigivande känsla som vi gör. Cupen kommer se ut precis som på våren, men med kanske ännu bättre planer.
De tävlande klasserna kommer spelas med gruppspel, kvalmatch och med A-, B-, C- och D-slutspel. 
Alla lag som var anmälda till cuphelgerna i april har kvar sin plats i cupen. För att vara med och spela i höst behöver alltså ingen ny anmälan göras. Och vi hoppas att vi syns i höst.
I nuläget har vi valt att ta ner lottningen på vår cupsida men vi öppnar snart upp för anmälan av nya lag igen. När anmälningstiden är över ser vi åter över lottningen.
 
Viktig information
Coronaviruset har gjort att TG&IF, precis som många andra föreningar och företag i Sverige, just nu har det tufft rent ekonomiskt. Inför årets turnering investerade föreningen i nya mål för att kunna niomannaklasserna på rätt sätt och alla medaljer, bollar och utrustning var köpt och betalt för att cupen skulle kunna genomföras i april. Alla lag som har anmält sig till aprilcuperna har kvar sin plats i cupen, där anmälningsavgiften följer med. Om man som lag inte kan vara med i höst, vilket vi har förståelse för, hoppas vi att ni låter oss flytta över anmälningsavgiften till 2021 och att vi syns på Ulvesborg eller någon av de andra anläggningarna vi spelar Giffcupen på då. I de fall där ni varken kan vara med på cupen i höst eller nästa år kommer vi betala tillbaka anmälningsavgiften.