Info 2020

Detta skickas ut via mail till samtliga klara lag 2/3 09.00,lägger även ut det här.

Hej

Det börjar närma sig avspel,hoppas ni är lika sugna som vi.

Vi kommer ta lite att tänka på  inför detta:

Mytem vill vi ni fyller i er laguppställning i några dagar innan avspel.Ni fick inlogg vid anmälan i mail från oss.
Har ni valt boende ser vi den senast 7/4 pga beställning av specialkost.

Boende här vill vi ha in er avgift senast 2 april.Tänk på att ni har sovunderlägg som är max 90cm,blir trångt annars.
Beställning av specialkost gör ni på ert Mytem senast 7/4.Alla lag hämtar sina nycklar på Forsenskolan Forsgatan Tidaholm.
Här vill vi endast ha in en ledare då det blir trångt annars.Ni kommer kunna se erat boende någon vecka innan avspel på ert Myteam.
Använd kartan i er mobil på vår cupsida så har ni vägbeskrivningar till alla anläggningar.

Incheck behöver man inte göra utan åka direkt till sin spelplats.Alla spelplatser och boende finns med kartbeskrivning på vår cupsida i er mobil,välj karta.

Matcher spelar vi på naturgräs förutom TI.KG som är kostgräs (11-manna o 9-manna).Matcherna spelas som vi gått ut med vid inbjudan.
Förändring är att på 9-manna har vi gjort ett stort inköp av nya mål (28st) 6mx2.20m.Dessa kommer vi placera ut så alla gruppspelsmatcher spelas med dessa.
På söndagen har vi valt att spela några matcher på TI.KG och TI.KP med 5x2m mål.Vi vill inte ni ska behöva stanna för länge på kvällen och valt detta.Alla andra
anläggningar spelas med de nya målen.

Domare ska vi vara rädda om,respektera deras beslut,ingen är ofelbar.

Priscermonier tävlande   Alla anläggningar som har semifinaler och finaler i de tävlande klasserna delar ut medaljer och pokaler till lagen som nått till semifinal.Undantag är NY här tar man sig till UL för pokaler o medaljer.

Pokaler o medaljer icketävlande finns att avhämta på kansliet i läktarbyggnaden på huvudarenan Ulvesborg under både lördagen och söndagen.Alla deltagare får en guldmedalj och laget en pokal.Varför inte passa på att 
fota laget på prispodiet Ulvesborg och lägga ut bilden med tagg  #giffcupen2020 eller på vår facebooksida.

Lediga platser har vi just nu i klassen F10,här söker vi aktivt sedan ser vi gärna några lag till på 5-manna.Vi hoppas vi inte får några återbud så vi kan spela alla klasser fullbokade.

Välkomna till Tidaholm och Giffcupen

Vh Thomas Beldt Cupansvarig
Kontakt: thomas.beldt@giffcupen.se  www.giffcupen.se